Γ. Πατούλης : «Ο ΙΣΑ συμμετέχει ενεργά, σε εθελοντικές προσπάθειες για τη στήριξη των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της ζωής μας»

Ο ΙΣΑ συμμετείχε σε μια ακόμα αξιόλογη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με τίτλο «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου, στη Πεντέλη.

Ειδικότερα, τα μέλη του ΙΣΑ κ.κ. Αλέξανδρος Κλείτσας, με ειδικότητα Ορθοπαιδικής & Τραυματιολογίας και Μπεττίνα, Κρούμπχολτς με ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας, συμμετείχαν εθελοντικά στην ιατρική κάλυψη του Αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην Πεντέλη. Παράλληλα, τέθηκε στη διάθεση της διοργάνωσης, το ασθενοφόρο του ΙΣΑ με το πλήρωμά του.

Ο σκοπός αυτών των δράσεων που εντάσσονται στην καμπάνια «Άφησε και εσύ το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, για την αγορά δένδρων, τα οποία θα φυτευτούν στις επόμενες φυτευτικές περιόδους.

«Ο ΙΣΑ συμμετέχει ενεργά, σε εθελοντικές προσπάθειες για τη στήριξη των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της ζωής μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε όσους τις έχουν ανάγκη », τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.