Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένεις Β. Ελλάδος, «Η ΛΑΜΨΗ», τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, στις 15 Φεβρουαρίου 2021, στέλνοντας τις ευχές των παιδιών που νοσούν στις Παιδοογκολογικές Κλινικές της Θεσσαλονίκης … στον ουρανό!

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, το ψυχοκοινωνικό προσωπικό του Συλλόγου «Λάμψη» έδεσε 300 παιδικές ευχές σε μπαλόνια τα οποία απελευθερώθηκαν στον ουρανό στον αύλειο χώρο του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Παντελιάδη Παναγιώτη και της Διευθύντριας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής, κας Γαλλή – Τσινοπούλου Ασημίνας, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», παρουσία της Διευθύντριας του Παιδοογκολογικού Τμήματος, κας Παπακωνσταντίνου Ευγενίας.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα www.lampsi.org, αναρτήθηκαν ζωγραφιές με ευχές παιδιών από τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου.
Σκοπός των εκδηλώσεων της «Λάμψης» είναι να μεταδώσει το μήνυμα του Συλλόγου … «Ο Καρκίνος της Παιδικής Ηλικίας … ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί!»