Η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, στο οποίο εμφανίζονται η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Το νέο βίντεο δίνεται στη δημοσιότητα, την ώρα που τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο ανοίγει στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».

Υπενθυμίζεται ότι οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 500.000, την ώρα που η κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δημιουργία «Covid-free» ελληνικών νησιών το καλοκαίρι, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση του Τουρισμού εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, το κινηματογραφικό ζευγάρι που αγαπήσαμε στην ταινία του Γιώργου Τζαβέλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», βρίσκονται ξανά μαζί -αυτήν τη φορά στο νέο σποτ της κυβέρνησης για το εμβόλιο κατά της Covid-19.

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter, το οποίο συνοδεύει το βίντεο με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού.
Πηγή : athensvoice.gr