Είσαι μεταξύ 16 και 30 ετών και θες να αναλάβεις δράση για το μέλλον της Ευρώπης; Δήλωσε συμμετοχή στο EYE2023 έως τις 24 Φεβρουαρίου και κάνε τη φωνή σου να ακουστεί.

Στις 9 και 10 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ανοίξει τις πόρτες του σε χιλιάδες νέους από όλη την Ευρώπη στο Στρασβούργο, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στην εμβληματική Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία και να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με εμπειρογνώμονες, ακτιβιστές, influencers και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.

Σχεδόν 200 διαφορετικές δραστηριότητες

Η πέμπτη έκδοση της εκδήλωσης, EYE2023, θα περιλαμβάνει σχεδόν 200 δραστηριότητες (τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως), συμπεριλαμβανομένων συζητήσεων, σεμιναρίων, αθλητικών δραστηριοτήτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Ορισμένες από τις δραστηριότητες διοργανώνονται σε συνεργασία με άλλους θεσμούς, διεθνείς οργανώσεις, οργανώσεις νεολαίας και φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα.

Προθεσμία εγγραφής έως τις 24 Φεβρουαρίου

Όλα τα άτομα μεταξύ 16 και 30 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο EYE2023. Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Δήλωσε συμμετοχή έως τι 24 Φεβρουαρίου 23:59 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Μην αργήσεις όμως πολύ γιατί οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν – οι συμμετέχοντες πρέπει ωστόσο να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στο Στρασβούργο.

Κάνε αίτηση στο EYE2023.